2on Mercat de Concert Claret – 25 d’agost de 2017

 

El proper dia 25 d’agost l’Associació Territori de Masies i la recent creada Associació de Veïns de Claret organitzen el 2n Mercat- Concert Claret, Territori de Masies. Enguany l’acte presenta un canvi de format, que vol ser més espaiat. Comença a les 17 hores de la tarda, i incorpora la presentació del llibre “El gaig al bosc. Memòria il·lustrada dels boscos del Territori de Masies” i una visita al futur Parc de les Olors de Claret. L’acte continua amb un sopar degustació de productes de Territori de Masies i un concert de Jaume Arnella i Rafel Sala al violoncel. Les places al sopar i concert són limitades a 100 i 150 persones.

El preu anticipat del concert és de 8 euros i del sopar degustació de 12.

Les entrades del sopar es poden adquirir fins el dia 22 d’agost, trucant al 672 49 12 23, escrivint a informacio@territoridemasies.cat, o comprant-les a la pastisseria Miramunt de Torà, Cal Miramunt de Claret, Cal Mas de Sant Serni.

Les entrades del concert es poden adquirir, a més a més dels indrets anteriors, a l’oficina de Turisme del Solsonès, Cal Bosch d’Ardèvol, i l’Hostal de Pinós.

DESCARREGA’T EL CARTELL CLICANT AQUÍ