RUTA INTERPRETATIVA PER L’ENTORN DEL MIRACLE I DINAR TASTA TERRITORI A L’HOSTAL DE PINÓS

Territori de Masies des de la seva gent! Ruta guiada per veïns i naturalistes

La tercera ruta interpretativa del projecte Bassadoria tindrà lloc al Miracle el dissabte 20 d’Abril al matí a les 9 del matí.

El punt de sortida serà des de la Bassadòria, al bell mig del Santuari del Miracle on es farà referència a tota la història del passat, present i futur del Santuari.

Seguidament començarà la ruta que tindrà un fil conductor vers la somereta del Miracle, un petit saltamartí endèmic i amenaçat particular de la zona i s’identificaran conjuntament tot d’elements emblemàtics de la zona des del punt de vista de l’interès natural com cultural i social. Després de la caminada es farà un taller participat sobre els elements naturals i es finalitzarà visitant la capella i el mirador de Sant Gabriel i l’Espai Natura.

Per tothom qui vulgui tancar la jornada amb un bon àpat, Tasta Territori organitza un dinar amb productes de proximitat a l’Hostal de Pinós.

Per inscripcions a la ruta i reserva del dinar podeu enviar un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o trucar al 693 054 437.

Aquest projecte es pot dur a terme gràcies a l’ajut a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals finançat pel Departament d’Agricultura, Remadaria, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament rural: Europa inverteix en zones rurals.