Sorteig una quarantena de productes i experiències per viure el territori

El sorteig, que servirà per finançar activitats de l’entitat, es farà coincidint amb el primer premi de la Grossa de Sant Joan del proper 24 de juny.

Des d’un lot d’infusions fins a un descompte de 140€ en un cap de setmana a escollir entre allotjaments de turisme rural o esmorzars a diferents restaurants del Solsonès i entorn. L’Associació Territori de Masies ofereix fins a una quarantena de productes i experiències de la zona amb el doble objectiu de donar-les a conèixer i finançar nous projectes de l’entitat. Les butlletes tenen un preu de tres euros i es poden adquirir als diferents establiments socis de l’entitat. Les butlletes són decorades amb un dibuix de la il·lustradora local Laura de Castellet que mostra els paisatges característics del Solsonès en aquesta època de l’any, amb la serra del Port del Comte de fons.  

El sorteig és possible gràcies a la quarantena de negocis que hi aporten productes i/o serveis. El número guanyador serà el que coincideixi amb el primer premi de la Grossa de Sant Joan. Si el 1er premi no correspon a cap butlleta venuda, es sortejarà amb el 2n premi. Si tot i així no hi ha cap butlleta premiada, Territori de Masies farà un nou sorteig entre les butlletes venudes i es difondrà per les xarxes socials i mitjans de comunicació locals.

A continuació us deixem tot el que s’emportarà l’afortunat o afortunada que li toqui el premi:

PRODUCTES LOCALS

ARTESANIA

  • Unes arracades de fusta de Enfusta
  • Un oli dental i un kit de cures facials per 30 dies. Productes naturals sense additius sintètics d’ AnnaPellSana
  • Un lot de sabons naturals deEnsabona’t
  • Una il·lustració (la de la butlleta) de la  Laura de Castellet
  • Lot de productes de cosmètica biodinàmica de Llum de lluna

GASTRONOMIA

EXPERIÈNCIES

TURISME RURAL

LLIBRES