Tallers de cuina per experimentar amb producte local i de proximitat

Durant el mes de juny es realitzaran un total de tres tallers per a la restauració amb l’objectiu d’elaborar plats i cartes amb producte local i de proximitat. Aquestes jornades gastronòmiques son gratuïtes i estan encarades als restauradors i restauradores, però obertes a tothom qui vulgui conéixer producte del territori.

La primera sessió serà el proper dimecres 5 de juny, de 16:00 a 18:00, al del Restaurant del Miracle i estarà dinamitzat pel Carles Pujol de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. En aquesta sessió es presentaran diferents productes i entre tots els assistents s’elaboraran i es presentaran diferents plats.

Dilluns 10 de juny hi haurà la segona sessió a la botiga Molsa – Toleràncies de Solsona. Serà de 15:00 a 16:30 de la tarda. En aquesta ocasió, s’elaboraran plats vegans i sense al·lèrgens. Laia Espasa dinamitzarà el taller i parlarà de quines mesures s’han de tenir en compte a la cuina per no contaminar els aliments.

El darrer taller serà el dimarts 18 de juny de 16:00 a 18:00 al Restaurant del Miracle. Per acabar aquest cicle de tallers, amb l’ajuda de Carles Pujol, es buscaran sinergies entre productes per acabar elaborant plats i cartes del territori.

Per participar en aquests tallers, només cal inscriure’s enviant un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o trucant al telèfon 693 054 437. Per participar no és obligatori assistir a tots els tallers, es pot inscriure a un únic taller. S’aconsella participar a tots tres ja que cada taller serà pràctic i diferent.

Aquests tallers s’emmarquen dins del projecte Coop de Territori. Procés de debat sobre un nou model organitzatiu de Territori de Masies que inclogui el consum de producte i serveis culturals i agroramader, serveis a iniciatives culturals, turístiques, gastronòmiques i pageses. Sacsegem el territori per organitzar-nos i seguir fent territori.