Territori de Masies edita una nova edició de la Guia de Recursos per fer territori

L’entitat fa una crida als projectes interessats en donar-se a conèixer en els nous llibret i espai web

L’associació Territori de Masies, del baix Solsonès i entorn, treballa en una nova edició de l’anomenada «Guia de Recursos per fer territori», una publicació que inclou productors, restaurants, negocis de turisme rural, càmpings, empreses de serveis culturals i turístics i artesans de la zona. Més enllà de divulgar i fer promoció d’aquestes iniciatives (a l’edició de l’any passat n’hi ha una seixantena), la publicació no és un mer catàleg de serveis sinó que conté, també, un posicionament clar en favor de la petita pagesia i la reivindicació dels valors ecològics i socials que aquesta comporta. D’aquesta manera, hi ha espai per donar a conèixer les diferents entitats del ric teixit associatiu del baix Solsonès i s’hi explica aspectes relatius a la gastronomia, el producte local i la pagesia, el paisatge, el dinamisme cultural i l’acollida de visitants.

Enguany, i com a novetat, la guia presentarà un format més reduït (A5) i inclourà una versió digital, en un nou espai web.

Crida a noves iniciatives

Territori de Masies fa una crida a iniciatives associatives, turístiques, d’hostaleria i/o restauració, d’artesania o de producció local o similars que vulguin formar part d’aquesta guia. Ho han de fer contactant amb l’associació Territori de Masies, al correu electrònic informacio@territoridemasies.cat o bé trucant al 693054437.

Per consultar l’edició de l’any passat, podeu anar al següent enllaç:

En aquest enllaç podeu consultar l’edició de l’any passat