Territori de Masies incorpora una jove amb contracte de pràctiques en el marc del Programa Garantia Juvenil

L’Associació Territori de Masies ha incorporat una jove treballadora que gaudirà d’un contracte de pràctiques remunerades, de sis mesos, per millorar les seves competències professionals i desenvolupar-se professionalment. Ho fa com a tècnica de promoció rural i desenvoluparà tasques de suport a l’associació en temes d’interpretació i dinamització del territori. En concret s’ha incorporat una jove geògrafa amb un Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica i Màster en Formació del Professorat de Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Formació Professional en Geografia i Història.

Aquest contracte s’ha efectuat en el marc del Programa Europeu de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

La jove contractada era beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estava inscrita com a demandant d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i va acreditar la formació requerida.