Preu tots els dies: 28 € (Socis: 23 €)
Forn de pega del Semís
(Salo, Sant Mateu de Bages)
Amb el Restaurant Roquerols
i el Restaurant Cal Paradís.
Amb la benvinguda i explicació del forn de pega de la mà de Josep Viladés (cal Semís de Salo).
Tastaràs: Gaspatxo amb amanida de verdures el temps i formatge del Miracle i pinxo de pa amb pebrot verd i botifarra blanca Amenitzat amb vi del Celler del Miracle, del celler Toni Coll, Un Pam de Terra, sidra i suc de poma de Biolord Coop.
Preu: 10 €, 8 € (socis de Territori de Masies).
Inscripcions fins el dia 6 d’agost.
Font del Bisbe del Miracle o del roc de la Mare de Déu (Riner)
Amb el restaurant El Miracle
Amb la benvinguda i explicació de la font de la mà de Xavier Poch, pare superior del Santuari del Miracle.
Tastaràs: Costella al forn amb mel i mostassa antiga. Acompanyats del pare superior Xavier Poch. Amenitzat amb vi del Celler del Miracle, del celler Toni Coll, Un Pam de Terra, sidra i suc de poma de Biolord Coop.
Preu: 7 €, 5 € (socis de Territori de Masies).
Inscripcions fins el dia 12 d’agost.
Carrer fosc de Su (Riner)
Amb el Restaurant Forn de Su
Amb la benvinguda i explicació del carrer fosc de Su de la mà de Lourdes Xixons, veïna.
Tastaràs: Pa amb tomàquet de pa artesà de Territori de Masies, embotit i formatge del Miracle.. Amenitzat amb vi del Celler del Miracle, del celler Toni oll, Fem Vi, sidra i suc de poma de Biolord Coop.
Preu: 7 €, 5 € (socis de Territori de Masies).
Inscripcions fins el dia 20 d’agost.
Dòlmen de la Vila de la Gola dels Bous
(Llobera)
Amb el Restaurant Hostal Nou
Amb la benvinguda i explicació del Dòlmen de la mà de Joan Viladomat, de la Vila de Gola de Bous.
Tastaràs: braç de gitano fred de trufa de l’Hostal Nou. Amenitzat amb vi del Celler del Miracle, del celler Toni Coll, Un Pam de Terra, sidra i suc de poma de Biolord Coop.
Preu: 7 €, 5 € (socis de Territori de Masies)
Inscripcions fins el dia 27 d’agost.
Preu tots els dies: 28 € (Socis: 23 €)