Ravioloni de forma artesana, concretament, pasta sfoglia de sèmola i ou.
La pasta farcida és el nostre vaixell insígnia. La pasta és el nostre gran secret, però el farcit també marca la diferència. Cada ingredient primari es cuina per separat i s’acobla en un maridatge de grans sabors.
La pots bullir, fregir, saltar o coure, així com presentar-la com a plat, o en amanida, o fins i tot com tapes. A més, podem personalitzar qualsevol format que escullis amb el farciment que més t’agradi.
Quantitat: 500 gr.
Racions per 500 gr: de 4 a 5 racions.
Els raviolis els pots escollir de:
- Carbassa: recepta original amb amaretti
- Mató i alfàbrega
- Burrata
- Brandada de bacallà: pasta amb doble cara (negra calamar i d'ou)
- Gambes i carxofes
- Carn d'ànec confitada amb peres
Ingredients: de la pasta: sèmola de blat dur, farina de blat, ous pasturitzats, aigua, oli d'oliva. Al·lèrgens: blat, ou, llet, nou moscada.
Pes: 0.500 Kg
Format : |
De carbassa
|