El Furafolk torna aquest dissabte!

El proper dissabte 24 de novembre el Casal Popular la Fura celebrarà la 8ena edició del FuraFolk, festival de cultura i música tradicional de Solsona

Aquest any el Furafolk començarà a les 11h del matí amb un taller de ball folk a càrrec de  Manxa Entre Cordes. Qui són? Doncs la Irene Augé d’Olius a l’acordió, la Núria Angrill d’Oliana al violí, l’Àngel Ollé de Guixers a la guitarra i el barceloní Pau Vives com a mestre encarregat d’ensenyar les danses.  El taller tindrà una durada de 2 hores i un preu de 12€ per persona, per tal de remunerar la feina als talleristes . A les 13h, després de les dances, els mateixos Manxa Entre Cordes amenitzaran el Vermut Musical a preus populars!

Enguany La Fura compta amb la col·laboració de Territori de Masies, associació que aglutina entitats, empreses, productors i persones a títol individual del baix Solsonès amb l’objectiu de dinamitzar el sud de la comarca. A partir de les 21h, el cuiner Marc Pla Collado, de la Formatgeria el Miracle s’encarregarà d’elaborar un menú basat en productes de temporada de productors associats a Territori de Masies. Ja us podem avançar que n’hi haurà per llepar-se’n els dits. El FuraFolk és completament autogestionat, i participant a actes com el sopar ens ajudeu a fer-lo viable econòmicament.
El Furafolk conclourà amb festa grossa a càrrec del grup Folkats (23:30h). Aquest quartet de la Llagosta format per violí, guitarra clàssica, percussió i contrabaix, s’encarregaran d’animar el fi de festa amb el seu folk d’autor, barrejant elements d’aquí i d’arreu, donant com a resultat una visió personal de les músiques d’arrel. Valdrà molt la pena!
Desitgem que tots els actes siguin del vostre grat.

La col·laboració de Territori de Masies en aquest acte, es pot dur a terme gràcies a l’ajut a la cooperació per al foment de cadenes curtes i mercats locals finançat pel Departament d’Agricultura, Remadaria, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament rural: Europa inverteix en zones rurals.