0%
Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

SONDEIG- : COMPRA COL·LECTIVA DE PLAQUES SOLARS SOLSONÈS I RODALIES

 

 

TERRITORI DE MASIES COOP.

FEM CAMÍ PER LA SOBIRANIA ENERGÈTICA.

SECCIÓ CONSUM : COMPRA COL·LECTIVA DE PLAQUES SOLARS

Benvolgudes, 

a continuació podràs accedir a l'enquesta per fer el sondeig preliminar sobre la viabilitat d'iniciar un procés de compra col·lectiva de plaques solars al baix Solsonès i rodalies. 

Aquesta iniciativa és promoguda per la secció de consum de Territori de Masies Coop, en col·laboració amb el projecte ACTUA- Fem coses al baix Solsonès. 

 

 

Per a més informació: informacio@territoridemasies.cat |  territoridemasies.cat/coop-de-territori/  

 

 

 

 

 

Totes les dades aportades en el sondeig tenen caràcter confidencial. Al fer l'enquesta s'accepta la introducció de les dades facilitades a la base de dades de Territori de Masies Coop. En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de dades de Caràcter Personal us comuniquem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Territori de Masies, custodiat per Territori de Masies Coop, amb la finalitat de fer difusió i promoció dels diferents actes, cursos i campanyes que es programin.

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades personals incorporades al fitxer enviant un correu electrònic a l’adreça actua@larada.coop, indicant nom i cognom i “Dades personals” a l’assumpte del vostre correu.

 

 

Hi ha 20 preguntes en aquesta enquesta.