Guia de recursos per fer territori

Aquest catàleg no és una guia comercial. És una porta oberta per tota persona que ens vulgui conèixer, i un copet a l’esquena a tothom qui treballa el Territori de Masies amb les mans i amb el cor.

Viure a pagès és fàcil, viure’n és més complicat. Amb aquesta publicació volem felicitar i revindicar els pagesos i pageses que venen directament o que venen pel territori (venda de proximitat), aquelles persones que mantenen els fogons encesos per posar-nos un plat a taula, aquelles persones que ens ofereixen un llit, i totes aquelles que fan del seu treball una eina per escoltar-lo,
conèixer-lo i disfrutar-lo.

Entre les pàgines hi trobareu productes de pagès, restaurants, tallers culturals, guies de natura, guies de cultura, allotjaments, i el teixit associatiu que nodreix… En elles hi (re)coneixereu a la gent que treballa el Territori de Masies, i que ho fa amb les mans i amb el cor.

I així, (re)coneixent-nos, i tastant-nos, seguirem fent territori. Només així desobstruirem les artèries de les terres i la cultura pageses.

I que la terra ens segueixi donant cultura, i la cultura treball. I que el treball alimenti el Territori de Masies, que ens ofereix aliments, cultura, i terra per treballar. I que així sigui per molts anys.

Tastem el Territori de Masies, fem territori.

Asociació Territori de Masies.
El Miracle, març del 2018